Tiny House Satın Aldıktan Sonra Hayatınızda Oluşabilecek 5 Muhteşem Değişiklik

Yako House sizlere yeşil dostu sürdürülebilir bir yaşam tarzı sunar. Pek çok açıdan yaşantınızın iyileşerek daha pozitif bir ruh halinde olmanızı sağlar. Hayatınızda oluşabilecek muhteşem değişiklikler:

1.Aile İçi Tüm Giderleriniz %50 Oranında Düşecektir

Tiny House’un en büyük avantajlarından birisi ekonomik olmasıdır. Küçük eviniz sizin isteğinize göre farklı boyut ve tasarımlarda inşa edilirken bütçenizi de düşünür. Tiny House yaşam tarzını benimsemeye başladığınız andan itibaren aile için tüm giderleriniz %50 oranında düşecektir.  Güneş panelleri elektrik ihtiyacını karşılayarak yenilenebilir enerji tüketmenizi sağlar. Tüm kullanım alanlarınız verimli enerji tüketimi baz alınarak tasarlanır.  Aidat, yakıt, kira vb. giderleri düşünmek yerine doğayla baş başa keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

2.Yaşamınız Özgürleşecektir

Yaşamınızı özgürleşme imkanı sunan minik ev hareketi birçok kişinin motivasyon kaynağıdır. Hayatın gündelik sorunlarından ayrılarak kısa bir mola vermek isteyenler için ideal bir seçimdir. Modern şehir yaşamında uzaklaşarak konforlu minimal yaşam alanınızı oluşturabilirsiniz. Doğayı hissederek istediğiniz yerde konaklama imkanını yakalayabilirsiniz.

3.Minimal Materyallerle Mutlu Olmayı Öğreneceksiniz

Klasik apartman dairelerinde yaşamaktan sıkılanlar için Yako House adeta kurtarıcı bir yaşam tarzı değerindedir. Modern binalarla karşılaştırıldığında oldukça küçük olan mink ev için minimal materyallerle mutlu olmayı öğrenmenizi sağlar. Aslında yaşam için gerekli olan ihtiyaçların çok daha küçük boyutlarda karşılanabileceğini gösterir. Sizlerde kalan zamanınızı ve bütçenizi kendi hayatınız için harcama fırsatı yakalayabilirsiniz.

4.Ahşap Bir Yapıda Yaşamanın Sağlıklı Yanına Tanık Olacaksınız

Genellikle Tiny House’ların dış cephelerinde Thermowood ahşap tercih edilir. Ahşabın ısıl işlem görmesiyle Thermowood elde edilir. Normal ahşaba kıyasla dış ortam şartlarına daha dayanıklı bir ürün elde edilir.  Böylece izolasyon ve nem değişikliklerine karşı daha dayanıklı bir hale gelir. Yapım aşamasında herhangi bir kimyasal kullanılmadığı için çevre dostu olduğu söylenebilir. Daha sağlıklı ve dayanıklı olması sebebiyle Tiny House dış cephesinde kullanılır.

 

5.Doğa İle İç İçe Yaşamın Hikayesinde Kahraman Siz Olacaksınız

Doğanın ahengini yakalayarak daha yakından şahit olmak için minik ev bir fırsattır.  İç sesiyle baş başa kalarak doğa ile yaşamınızda kahraman olabilirsiniz.  Bunun için Yako House felsefesini benimsemeniz yeterlidir.